Rob Rassaerts nieuwe dirigent kamerkoor Cantique

Muziek

Rob Rassaerts nieuwe dirigent kamerkoor Cantique


Aarle-Rixtel - Kamerkoor Cantique is een gemengd koor uit Aarle-Rixtel en omgeving met een repertoire van barok tot romantiek. Het koor bestaat sinds 1992 en stond onder de bezielende leiding van Jacqueline Wezenberg.


Enige tijd geleden plaatsten zij een oproep voor een nieuwe dirigent(e) omdat Jacqueline er na dit seizoen mee stopt. Gelukkig heeft dit geresulteerd in een meer dan voldoende aantal reacties van veelal kundige mensen uit deze regio, maar ook daarbuiten.

Naar aanleiding daarvan hebben ze drie kandidaten uitgenodigd om kennis te komen maken en een proefrepetitie te verzorgen, uiteindelijk hebben zij in Rob Rassaerts de persoon gevonden waarvan zij denken dat die het best bij hen past en hen een nieuwe toekomst kan bezorgen.

Rob is in Aarle-Rixtel goed bekend als organist van de O.L.Vrouwekerk en dirigent van gemengd koor de Klokkengieters. Het koor is erg blij dat ze met Rob verder kunnen. Ze zullen zich dit najaar weer graag laten horen en wensen Rob daarbij veel plezier en succes als hun nieuwe dirigent.