Zanggroep de Halmen sluit seizoen af met mini-concert

Muziek

Zanggroep de Halmen sluit seizoen af met mini-concert


Lieshout - In samenwerking met het Bavaria Brouwerij Café houdt Zanggroep de Halmen op zondag 29 juni een mini-concert. Onder het genot van een drankje, kunnen mensen luisteren naar een iets ander repertoire dan wat ze van Zanggroep de Halmen gewend zijn. Het concert vindt plaats tussen 13.30 en 15.00 uur.

Zanggroep de Halmen is een koor uit Lieshout met leden uit alle kernen van Laarbeek en Gemert die inmiddels al meer dan 40 jaar enthousiast muziek maken. Met 17 zingende leden, een combo dat bestaande uit gitaar, piano en drums en een enthousiaste dirigent. Maandelijks verzorgen zij onder andere de viering op de laatste zondag van de maand in de Sint Servaaskerk in Lieshout. Om ook eens wat andere nummers ten gehore te brengen nodigen zij u daarom van harte uit om op zondag 29 juni te komen luisteren bij het Bavaria Brouwerij Café.

Mocht u daarna zin hebben om bij hen te komen zingen dan is dat altijd mogelijk. Zij repeteren elke dinsdagavond in het Dorpshuis te Lieshout van 20.30 tot 22.30 uur.