Afbeelding

Blokfluitklas SMO geeft afsluitend concert

Muziek

Blokfluitklas SMO geeft afsluitend concert


Beek en Donk - Niets is mooier dan op jonge leeftijd op het concertpodium te staan. Guus Meeuwis en Candy Dulfer zijn waarschijnlijk ook zo begonnen, met kriebels in de buik. Op 18 juni heeft de blokfluitklas van Stichting Muziekopleiding O&U een geweldig afsluitend concert gegeven in ‘Muziekcentrum het Anker’.


Na één jaar blokfluitlessen te hebben gevolgd is het natuurlijk fantastisch om alles wat je geleerd hebt te laten horen aan een geïnteresseerd publiek. Het gezellig aangeklede muziekcafé van het muziekcentrum was goed gevuld met familieleden, potentiële nieuwe blokfluitleerlingen en andere belangstellenden. Alle blokfluitleerlingen, onder leiding van docent Nick Heesakkers, stonden maar liefst 3 keer op het muzikale podium. Ze brachten allemaal een solostukje ten gehore en een duetje waarin ze samenspeelden met een blokfluitmaatje. Tot slot speelden ze samen een indrukwekkend driestemmig werk met 8 blokfluiten waarin de solo gespeeld werd door Elisabeth Janssen. Als beloning voor deze geweldige muzikale prestatie volgde een officieel moment waarbij elke blokfluit leerling een certificaat overhandigd kreeg. Na een korte pauze mochten alle leerlingen in een instrumentencarrousel diverse andere blaasinstrumenten uitproberen zoals de klarinet, hoorn, trombone en trompet.

Vanaf september 2014 wordt er opnieuw gestart met een blokfluitklas. Heb je interesse in de blokfluitklas of vragen over een andere opleiding via SMO, stuur gerust een mail naar:
opleiding@oenu.nl