Afbeelding

4e

Muziek

4e ‘Sorry’concert voor bewoners Willy Notenplein


Beek en Donk - De Ekkermuzikanten repeteren elke maandag in De Schuurherd, welke slechts door een schutting is afgeschermd van het Willy Notenplein. De bewoners van dit plein kunnen dus elke week (of ze willen of niet) genieten van een ‘muzikale’ avond.


4 jaar geleden ontstond daarom het idee voor een ‘Sorry’concert. Hierin vonden de Ekkermuzikanten de oplossing om de geluidoverlast goed te maken. Het idee werd door de bewoners van het Willy Notenplein heel goed ontvangen. Zo goed zelfs dat ze nu ieder jaar worden uitgenodigd. Als afsluiting voor de vakantie wordt daarom al voor de 4e keer een ‘Sorry’concert gehouden. De afgelopen 3 jaar bleek het een gezellig treffen met ook veel belangstellenden van buiten het plein. Er wordt gezorgd voor een drankje en natuurlijk muziek. De avond is gepland op maandag 7 juli, van 20.00 tot ca. 22.00 uur. De Ekkermuzikanten zijn te vinden in het midden van het Willy Notenplein. De toegang is natuurlijk gratis en iedereen is van harte welkom. Het enige wat niet geregeld kan worden is het weer. Bij slecht weer wordt het concert verplaatst naar maandag 14 juli.

Wil je meer weten over de Ekkermuzikanten? Kijk dan op www.ekkermuzikanten.nl. Zij zijn nog op zoek naar een klarinettist(e) om de blaaskapel te komen versterken.

Liefhebbers van blaasmuziek zijn van ook harte welkom op het 24e Ekkerfestival, dat gehouden wordt op zondag 2 november in zaal Dave v.d. Burgt. Aanvang 13.30 uur. Ook hier is de toegang helemaal gratis.

?Foto: Het 'Sorry'concert in een eerdere editie