Afsluitingsconcert St. Caecilia in Openluchttheater Mariahout

Muziek

Afsluitingsconcert St. Caecilia in Openluchttheater Mariahout


Mariahout - Harmonie St. Caecilia sluit 7 juli haar muzikale seizoen af in het Openluchttheater Mariahout. Zomerse sferen, een prachtige decor en de orkesten van St. Caecilia, ingrediënten voor een top avond in het theater. Mocht de zomeravond toch iets te Hollands blijken, dan wordt er uitgeweken naar het Dorpshuis in Lieshout.


Normaal betekent het concert het begin van de zomervakantie en dus is het ook de laatste muzikale uitspatting van het muziekseizoen. Dit jaar is het anders, want het harmonieorkest en de slagwerkgroep reizen anderhalve week later af naar het Duitse Dotternhausen. Onder de rook van Stuttgart neemt het harmonieorkest deel aan het concours georganiseerd door de bevriende harmonie Mv Dotternhausen.

Tijdens het concert in Mariahout verzorgd zowel de slagwerkgroep als het harmonieorkest een optreden. Daarnaast eert de harmonie ook haar jubilarissen en wordt het nieuwe concerttenue van het harmonieorkest gepresenteerd. De toegang is gratis en het concert start om 20.30 uur.