Seizoensopening Korfbalvereniging Flamingo's en VV Mariahout

Sportnieuws

Seizoensopening Korfbalvereniging Flamingo's en VV Mariahout


Mariahout - Op zondag 24 augustus organiseren Korfbalvereniging Flamingo’s en de jeugdafdeling van VV Mariahout een Seizoensopening. Tijdens deze dag worden alle nieuwe (jeugd-)teams gepresenteerd en worden leuke activiteiten gehouden. Vanaf 10.30 uur bent u van harte welkom op Sportpark de Heibunders, om samen het korfbal- en voetbalseizoen 2014 - 2015 feestelijk te openen.


Dit jaar hebben Korfbalvereniging Flamingo’s en VV Mariahout besloten om voor het eerst samen de seizoensopening te organiseren. Hierdoor zijn in totaal circa 240 jeugdspelers en speelsters van de korfbal- en voetbalvereniging aanwezig in de leeftijd van 5 tot 19 jaar. Dit is circa 60 tot 70% van het totaal aantal kinderen van deze leeftijd in Mariahout! De spelers en speelsters zullen begeleid worden door ruim 70 vrijwilligers (trainers en leiders).

De dag begint met het presenteren van de teams van Flamingo’s en de jongste teams – kabouters, F, E en D – van VV Mariahout. Ook worden de trainers en leiders gepresenteerd en we zullen alle sponsoren aan u voorstellen en bedanken voor hun steun en financiële bijdrage. Vervolgens zal van ieder team een team foto worden gemaakt. Na de presentatie staan voor de teams allerlei leuke activiteiten op het programma.

De oudere jeugdteams van VV Mariahout – C, B en A - worden vanaf 13.30 gepresenteerd, samen met de leiders, trainers en sponsoren. Na het maken van de teamfoto gaan deze teams een mix-toernooi spelen.

Gedurende de dag zullen tevens leuke activiteiten worden georganiseerd. Voor de jongste kinderen is er een springkussen en een gratis loterij.

Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:
10.30 uur Verzamelen / omkleden
10.45 uur Verenigingsfoto Flamingo’s
11.00 uur Opening en presentatie alle teams van Flamingo’s en de F, E en D-teams van VV Mariahout
12.00 uur Activiteiten voor jeugdteams F, E en D (Flamingo’s en VV Mariahout)
13.30 uur Presentatie C, B en A-teams VV Mariahout
14.10 uur Maken groepsfoto van alle jeugdteams van VV Mariahout
14.30 uur Mix-toernooi C, B en A-teams
16.00 uur Einde mix-toernooi / prijsuitreiking
16.45 uur Wedstrijd Ajax – PSV op groot scherm

Kortom, een goed gevuld programma met voor ieder wat wils. Graag zien beide verenigingen u op zondag 24 augustus om 11.00 uur op Sportpark de Heibunders in Mariahout!