ATTC

Sportnieuws

ATTC’77 oefent tegen Deurne en Mierlo


Aarle-Rixtel - Als voorbereiding op het nieuwe seizoen speelden de competitiespelers van tafeltennisvereniging ATTC’77 uit Aarle-Rixtel op 5 september een oefenwedstrijd tegen TTV Deurne en MTTV’72 uit Mierlo.


Het vijfde team van ATTC’77 was compleet evenals het vierde team van MTTV en zij speelden een competitiewedstrijd tegen elkaar. Jeroen Doensen, Dorette van den Elsen en Vincent Braak speelden gelijk door twee maal winst voor zowel Vincent als Jeroen, die samen ook het dubbel wonnen.

Vanwege blessures, werk en vakantie waren de overige teams niet compleet en werd ervoor gekozen poules te maken. Deze poules werden op sterkte ingedeeld waarbij iedereen alleen tegen spelers van de andere verenigingen speelde. Zo kon er geen eindranglijst worden opgemaakt, maar dat maakte niet uit, want het ging erom weer het wedstrijdgevoel te pakken te krijgen na de lange zomerstop. Want op vrijdag 12 september, en voor sommige teams al eerder, start de competitie alweer.

Dit seizoen komt ATTC’77, net als vorig seizoen, met zes teams uit in de seniorencompetitie. Tot en met eind november spelen nagenoeg elke vrijdagavond drie seniorenteams thuis. Bij de jeugd is het gelukt een extra team te formeren, zodat met drie teams de zaalbezetting op de zaterdagmiddag wat voller is.

Iedereen, die het leuk lijkt een balletje te komen slaan, is weer van harte welkom. Op de maandag- en woensdagavond traint de jeugd van 19.00 – 20.00 uur. Senioren kunnen terecht op maandag-, woensdag- en donderdagavond vanaf 20.00 uur en op vrijdagochtend vanaf 9.00 uur. Op de website (www.ttvattc77.nl) is informatie te vinden, maar loop gerust eens binnen!