Seizoenstart Strijd in Vrede tegen De Vriendschap

Sportnieuws

Seizoenstart Strijd in Vrede tegen De Vriendschap



Beek en Donk - De meeste schutters van Strijd in Vrede hadden de bogen voor een zomerpauze afgespannen en opgeborgen. Maar nu voor de meeste mensen de vakantietijd voorbij is en de scholen zijn begonnen, wordt het weer drukker op de trainingsavonden van Strijd in Vrede.


Sommige schutters willen zich voorbereiden op een nieuw seizoen van 25 en 18meter wedstrijden. Voor sommige schutters was er echter geen zomerstop. Zij hebben doorgetraind als voorbereiding op de verschillende 3-D en veldwedstrijden. En de agenda van die wedstrijden kennen geen zomerstop.

Maar wel of niet doorgetraind, afgelopen zaterdag 6 september een wedstrijd binnen in het kader van het Zwaantoernooi tegen de schutters van De Vriendschap uit Mierlo. Het was weer wennen voor de meeste schutters en niet bij iedereen stond het vizier op scherp.

Melvin van de Kerkhof van Strijd in Vrede kon het geel met zijn vizier goed vinden want hij eindigde op 237 punten met de compound. Goed op schot met de recurve was Kevin van Kraaij van De Vriendschap met 230 punten. Hoewel verschillende schutters van Strijd in Vrede niet tevreden waren over hun scores konden ze wel tevreden zijn over de einduitslag. De schutters van Mierlo werden immers in de ze wedstrijd verslagen.

Uitslag 6 september
Wim van de Kerkhof 214, Wietse Aarden 213, André Goedemans 210, Henk Caris 209,
Antoon Leenders 207, Rita Segers 196, Toon van Lieshout 183 en Auke Segers 165.
En met compound Melvin van de Kerkhof 237 en Kees van der Bruggen 195.

Zaterdag 13 september is het Kermiskoningschieten, aanvang 18.00 uur. En let op: met verrassende bewegende doelen!