Afbeelding

Vrije wedstrijd Brabants Wipschieten

Sportnieuws

Vrije wedstrijd Brabants Wipschieten



Aarle-Rixtel - Het was zondagmiddag 28 september goed vertoeven op het ‘Jan van Doorenpaviljoen’ in Aarle-Rixtel bij het Onze Lieve Vrouwe Gilde. Hier werd een vrije wedstrijd Brabants wipschieten gehouden voor de diverse schutters.


Onder stralende zonnige omstandigheden kon elke schutter zijn wedstrijd schieten en gaan voor de beste resultaten. De resultaten van de Laarbeek schutters zijn gezien de matige deelname goed. Op het onderdeel Personeel was de 1e plaats voor Henk van der Velden van het Onze Lieve Vrouwe Gilde uit Aarle-Rixtel de 2e plaats voor Henry van der Putten van het zelfde gilde. 3e werd Berry Vorstenbosch van het Sint Servatius Gilde uit Lieshout, 6e Annie Rovers van het Sint Leonardus Gilde uit Beek en Donk. Kampioen werd Henk van der Velden van het Onze Lieve Vrouwe Gilde uit Aarle-Rixtel.

Op zondag 5 Oktober vinden de kringkampioenschappen plaats bij het Gilde Sint Antonius abt Lierop, aanvang 12.00 uur en inschieten tot 14.00 uur. Hiervoor hebben zich diverse schutters en gilden uit Laarbeek geplaatst het afgelopen jaar.

Foto: Schutters in actie tijdens het wipschieten