Afbeelding

Turnvereniging De Ringen houdt het Grote Gymfeest

Sportnieuws

Turnvereniging De Ringen houdt het Grote Gymfeest



Beek en Donk - Al 3 opeenvolgende jaren is het Grote Gymfeest een heus feestje om naar toe te gaan. Ook dit jaar houdt De Ringen samen met de KNGU dit unieke evenement. Op zaterdag 18 oktober tussen 14.00 en 16.00 uur kunnen kinderen het ultieme gevoel van vliegen en zwaaien ervaren.


Via een uitdagend en leuk parcours kunnen kinderen op speelse wijze kennis maken met de gymsport en turnvereniging ‘De Ringen’. Het programma is geschikt gemaakt voor kinderen vanaf 3 jaar. Turnen is een zeer goede basis gebleken om op jonge leeftijd de basis van bewegen bij te brengen.

Het Grote Gymfeest wordt jaarlijks gestimuleerd vanuit de KNGU en sponsor Kellog’s met als doel om jonge kinderen te laten bewegen en enthousiast te maken voor de turnsport. Epke Zonderland is het gezicht van het Grote Gymfeest. Via filmpjes roept hij kinderen op om mee te doen. Alles over Het Grote Gymfeest is te vinden op www.hetgrotegymfeest.nl.

Ben je enthousiast geworden, en wil je lekker bewegen schrijf je dan in op de site www.deringen.nl of op de site van www.hetgrotegymfeest.nl en kom langs op 18 oktober vanaf 14.00 uur bij D’n Ekker te Beek en Donk.

Foto: Het Grote Gymfeest bij Turnvereniging De Ringen