Afbeelding

Muzikale middag voor mensen met een beperking

NULL

Muzikale middag voor mensen met een beperking



Lieshout – Voor de 6e keer wordt er een gratis muzikaal programma geboden, muziek en entertainment optimaal gecombineerd, voor mensen met een beperking. Op zaterdag 25 oktober staan lokale topartiesten staan garant voor het nodige vermaak.


De Milka’s, Dè Vèlt op, Party Jockey Tim en drumband Leonardus laten geheel belangeloos het beste van zich horen en zien. Ellen Tappel van Lifestyle center Laarbeek zorgt voor de ritmische bewegingen. Op vele verzoek is het programma dit keer voorzien van karaoke.

Monika Slaets en Tim Frenken (in de regio bekend als Party Jockey Tim) zorgen voor de presentatie. De opening wordt gedaan door de directeur van de dorpshuizen Laarbeek, Hennie Antonis. De organisatie is in handen van Paul de Hoon, Janny en Johan Frenken. Het geheel wordt mogelijk gemaakt door een enthousiaste organisatie die voornamelijk uit vrijwilligers bestaat. Er zijn zo’n 20 enthousiaste sponsoren gevonden die dit initiatief een warm hart toedragen. Alle mensen met een beperking uit de regio zijn welkom. Je krijgt gratis koffie en thee bij binnenkomst. Overige consumpties zijn €1,70. Er worden gezonde hapjes verzorgd en er zijn mooie prijzen te winnen.

Het programma duurt van 13.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis. Het Dorpshuis ligt aan de Grotenhof 2 te Lieshout. Kijk op www.vierbinden.nl voor meer informatie.

Een en ander is mede mogelijk gemaakt door: PGL, ViERBINDEN, Slagerij Brouwers, Bloematelier de 4 seizoenen, Vishandel De Beer, Straatman Amusement uit Beek en Donk, Bloemboetiek Johanna uit Gemert, Fysiotherapie Kemps & Maas uit Lieshout/Mariahout, Hoveniersbedrijf Appie Eeuwes Mariahout, Het Theaterke Helmond, Van de Heuvel Groente en fruit Aarle-Rixtel, Rabojeugdland, Mars Veghel en niet te vergeten de artiesten.


Foto: Het Muziekfeest voor mensen met een beperking is al jaren een succes. Foto uit 2013