Afbeelding

TTV Een en Twintig verslaat Bergeijk met 7-3

NULL

TTV Een en Twintig verslaat Bergeijk met 7-3



Beek en Donk - Het eerste seniorenteam van Tafeltennisvereniging Een en Twintig uit Beek en Donk won donderdagavond met duidelijke cijfers van Bergeijk. Dat team werd in de tafeltennishal met 7-3 naar huis gestuurd.


Jordi Kivits was op dreef en sloot al zijn enkelpartijen winnend af. Daarnaast won hij samen met Peter van den Eijnde op indrukwekkende wijze het dubbelspel. Omdat Peter twee enkelwedstrijden won en ook Stefan Hamelijnck een punt pakte, lijkt het erop dat het eerste seniorenteam zich weinig zorgen hoeft te maken in de tweede klasse. Op 31 oktober bezoekt het team koploper Veldhoven.

Het vierde team bezocht die plaats afgelopen vrijdag al en ging er met zes punten vandoor. Dirk van der Venne, Guido Graat en Chris Kluijtmans verdeelden de punten en sloten ook het dubbelspel winnend af. Het team bezet op dit moment de tweede plek. Op 30 oktober ontvangt de vijfdeklasser koploper Deurne.

Die avond spelen meerdere seniorenteams vanaf 19.30 een competitiewedstrijd. Iedereen is welkom in de tafeltennishal aan de Otterweg in Beek en Donk. De jeugd was vorig weekend vrij en speelt zaterdag thuiswedstrijden. Aanvang is 12.45 uur.

Benieuwd naar meer informatie over de vereniging? Op zoek naar uitslagen en standen? Kijk op www.ttveenentwintig.nl of volg de vereniging op Twitter en Facebook.

Foto: TTV Een en Twintig was te sterk voor Bergeijk