Voorbespreking programmabegroting door De Werkgroep

NULL

Voorbespreking programmabegroting door De Werkgroep



Laarbeek - De Laarbeekse raad bespreekt de programmabegroting 2015 voor op donderdag 30 oktober. Met de programmabegroting wordt de uitgangspunten voor 2015 vastgelegd. Die begroting zal er deze keer heel anders uitzien.

De reden daarvan is dat er een groot deel van de begroting is/wordt overgeheveld naar de begroting van Peel 6.1. De kritische zienswijze op de begroting van dat samenwerkingsverband werd al eerder besproken. De programmabegroting hoort een weerslag te zijn het collegeprogramma dat al eerder in de raad werd vastgesteld.

De Werkgroep wil graag met u van gedachten wisselen over deze programmabegroting en over andere zaken die u in Laarbeek bezig houden. Deze voorbespreking houden zij op maandag 27 oktober in het ontmoetingscentrum van Beek en Donk. Iedereen is vanaf 20.15 uur van harte welkom en de koffie staat uiteraard klaar.

Wie meer informatie wil, kan contact opnemen met Ben Swinkels, fractievoorzitter De Werkgroep, tel. 0499-422017. Meer weten over De Werkgroep? Kijk op www.dewerkgroep.nl of op de Facebookpagina van De Werkgroep. Vragen? Mail dan naar dewerkgroep@gmail.com. De Werkgroep is er voor u.