Afbeelding

Herfstwandeling door

NULL

Herfstwandeling door ‘Vrienden voor vrienden’



Mariahout – ‘Vrienden voor vrienden’ hebben op zondag 19 oktober een avontuurlijke herfstwandeling gehouden vanuit de familie Eleveld. Deze wandeling was een groot succes. De weergoden waren het team goed gezind, het was een mooie herfstdag met een geweldig goede opkomst.

In totaal hebben 134 personen ingeschreven, om 10.00 uur vertrokken de eerste wandelaars, nadat er eerst een lekker kopje koffie of thee met koek werd aangeboden door Jumbo distributiecentrum Veghel. Om 13.00 uur liepen de laatste mensen aan, om te beginnen aan een wandeltocht van 6 of 8 km. Op de eerste pauzeplaats was er voor iedereen wat te drinken en konden ze genieten van een lekker appeltje geschonken door Streekwinkel Croy van de familie Biemans en door Bavaria. De tweede pauzeplaats was bij de Zorgboerderij waar een lekkere kop soep werd aangeboden en gemaakt door Annie van Uden.

Foto: Wandeltocht door 'Vrienden voor vrienden'


Na afloop was er tegen een kleine vergoeding wat te eten of te drinken en kon een gokje gewaagd worden naar de waarde van een levensmiddelenmand incl. inhoud, geschonken door Jumbo Laarbeek, diverse andere prijzen werden geschonken door Hevu uit Lieshout. De opbrengst van dit alles komt ook weer geheel ten gunste aan Alpe d’HuZes. Tiny van de Linden zorgde voor een gezellig muziekje en zo kon iedereen nog lekker napraten over het geslaagde evenement. Kortom een geslaagde actie, die er wederom voor zorgt dat het team een stapje dichter bij de sponsorbijdrage van €5.000,00 komt om Adrie Dekkers en Maarten de Louw mee te laten fietsen op 4 juni 2015 tijdens de Alpe d’HuZes.

Actie 4 is ook al bekend: potgrond te koop €4,00 per zak of 3 zakken voor €10,00. Verkrijgbaar bij de familie Van Uden, Jekschotstraat 20 te Zijtaart of bij Jos Martens & Zn. B.V., Ginderdoor 55 in Mariahout. Kijk ook eens op Facebook naar ‘vrienden voor vrienden’, hier kun je hen volgen en krijg je de laatste info te zien en te horen, of bij ‘opgeven is geen optie’.