Gezellig tafelgesprek over Buurthulp Lieshout

NULL

Gezellig tafelgesprek over Buurthulp Lieshout



Lieshout - Team Puur Groen van de Gezondheidsrace en de Dorpsraad Lieshout nodigen belangstellenden uit voor een leuke avond, waarop gelachen kan worden rondom een serieus thema. Op maandagavond 24 november worden gezellige tafelgesprekken gevoerd. Onderwerp van gesprek is Buurthulp Lieshout.


Over buurthulp, of elkaar helpen, wordt veel gesproken in de media. Bezuinigingen in de zorg, komt het allemaal vanzelf wel goed of moet men zich zorgen maken? Willen de mensen er zelf iets mee doen? Hebben zij weleens hulp nodig? Tijdens de tafelgesprekken wil Team Puur Groen en de Dorpsraad graag weten hoe de mensen van jong tot oud erover denken. Voor wie ervaring heeft met buurthulp, of dit niet heeft en dat wel wil, of er ideeën over heeft, kan dit laten horen op 24 november. Samen ideeën uitwisselen met een hapje en een drankje, in een humoristische setting.

Het Franciscushof biedt de accommodatie, belangstellenden zijn welkom vanaf 19.15 uur. Om 19.30 uur beginnen de tafelgesprekken. De organisatie heeft wel graag dat u zich aanmeldt. Dat kan via teampuurgroen@gmail.com of via telefoonnummer 06-38775775. Ook als je niet in Lieshout woont, ben je van harte welkom.