Afbeelding

The Shooters gaan ouderwets koken

NULL

The Shooters gaan ouderwets koken



Laarbeek – Het team The Shooters, van de Gezondheidsrace Laarbeek, gaat op zaterdag 1 november samen met de groep 11- tot 14-jarigen van scouting Beek en Donk ouderwets koken bij Culinair Centrum Aarle-Rixtel.


Eigenaresse Dorothé Saasen was zo enthousiast toen zij van de plannen hoorde dat zij haar kookstudio speciaal voor deze activiteit beschikbaar stelde. Samen met kok Jan van de Nieuwenhof heeft zij een menu samengesteld dat door de jeugd van de scouting en team The Shooters klaargemaakt zal worden. De ingrediënten die zij daarvoor nodig hebben, worden gesponsord door Van den Heuvel Groente en Fruit Aarle-Rixtel en Slagerij Brouwers Beek en Donk.

Wat ze precies gaan bereiden blijft nog een verrassing, want de jeugd heeft ouders en/of grootouders uitgenodigd om samen met hen van deze eigengemaakte maaltijd te komen genieten. Deze ouders/grootouders weten natuurlijk ook veel beter of de maaltijd smaakt zoals het vroeger smaakte. Dat betekent wel dat er voor een grote groep mensen gekookt moet worden, maar met de hulp van Dorothé en Jan gaat team The Shooters er samen met de jeugd en begeleiders van de scouting weer een geweldig evenement van maken. Ze hebben er dan ook allemaal ontzettend veel zin in!

Foto: Dorothé Saasen van Culinair Centrum Aarle-Rixtel