Muziek, dans en karaoke voor mensen met beperking

NULL

Muziek, dans en karaoke voor mensen met beperking



Lieshout – Een muziekprogramma gecombineerd met entertainment staat voor de 6e keer op het programma voor mensen met een beperking. Die Milka’s, Dè Vèlt op, Party Jockey Tim en drumband Leonardus laten geheel belangeloos het beste van zich zien en horen op zaterdag 25 oktober. De ritmische bewegingen worden verzorgd door Ellen Tappel van Lifestyle center Laarbeek.


Op vele verzoek is het programma dit keer voorzien van karaoke. De presentatie is in handen van Monika Slaets en Tim Frenken. De middag duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Alle mensen met een beperking uit de regio zijn welkom op deze middag en de entree is gratis. De middag wordt gehouden in het Dorpshuis Lieshout.

Een en ander is mede mogelijk gemaakt door: PGL, ViERBINDEN,Slagerij Brouwers, Bloematelier de 4 seizoenen, Vishandel De Beer, Straatman Amusement uit Beek en Donk. Bloemboetiek Johanna uit Gemert. Fysiotherapie Kemps & Maas uit Lieshout/Mariahout, Hoveniersbedrijf Appie Eeuwes Mariahout, Het Theaterke Helmond. Van de Heuvel Groente en fruit Aarle Rixtel, Rabojeugdland, Bakkerij het Stoepje, Marianne’s Boekwinkel Uden, Mars Veghel en niet te vergeten de artiesten.