Diabetes Fonds zoekt collectanten in Beek en Donk

NULL

Diabetes Fonds zoekt collectanten in Beek en Donk



Beek en Donk – Collecteren voor het Diabetes Fonds heeft zin. Er wordt namelijk geld ingezameld dat onderzoekers gebruiken om oplossingen te vinden voor diabetes. Het Diabetes Fonds is hard op zoek naar vrijwilligers voor de collecte die willen helpen om geld in te zamelen voor onderzoek.


De collecteweek is dit jaar van 26 oktober tot 1 november. Doet u ook mee? Aanmelden kan bij Renske van Leuken. Zij organiseert de collecte voor het Diabetes Fonds in Beek en Donk en is te bereiken via hleuken@zonnet.nl of via tel. 06–13282949.

Het Diabetes Fonds organiseert de jaarlijkse collecteweek om zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar diabetes. Er zijn 1 miljoen Nederlanders met diabetes, een ziekte die de gezondheid steelt en kan leiden tot allerlei ernstige lichamelijke problemen. Dat is onacceptabel, vindt het Diabetes Fonds. Daarom doen ze er samen met de vrijwilligers alles aan om diabetes en de gevolgen ervan aan te pakken. Meer informatie op www.diabetesfonds.nl/collectant.