ViERBINDEN zoekt vrijwilligers voor wijkrestaurant

NULL

ViERBINDEN zoekt vrijwilligers voor wijkrestaurant

Laarbeek - ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek is voor wijkrestaurant de Laarbikker op zoek naar verschillende vrijwilligers, zoals een gastvrouw-gastheer en kookvrijwilligers.

De werkzaamheden van de gastvrouw/heer zijn: voorbereidingen treffen in de keuken, helpen tijdens het bereiden van de maaltijden en hulp bieden bij de bediening en de kassa. De werktijden zijn op donderdag van 16.30 tot 20.00 uur.

De werkzaamheden voor de kookvrijwilligers zijn: samen met andere vrijwilligers het bereiden van verse 3-gangen maaltijden. Enige ervaring met koken is gewenst. De werktijden zijn op woensdag en/of donderdag, van 16.30 tot 20.00 uur. Locatie is de Waterpoort in de Pieter Breughellaan in Beek en Donk.

Meer informatie:
Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kan contact worden opgenomen met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek, Otterweg 27, 5741 BC Beek en Donk. Tel. 0492-328807 of mail naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.vierbinden.nl of te vinden in de vacaturemappen van de dorpsservicepunten.