Heren Bedo blijven op koers

NULL

Beek en Donk - Heren 2 van Bedo ging op bezoek bij Achilles uit Veldhoven. Vorig jaar was daar door de heren een slechte prestatie neergezet. Er was dus reden genoeg om op de hoede te zijn.

De wedstrijd begon wat stroef voor beide teams en werd er niet veel gescoord. Deze stroefheid duurde echter niet lang. Langzaam wist Bedo een voorsprong op te bouwen van vier tot vijf doelpunten en deze te behouden tot het einde van de eerste helft. De eerste helft zou uiteindelijk eindigen met een ruststand van 8-12 in het voordeel van Bedo.

De tweede helft zou het niet makkelijker worden voor Bedo. Een aantal spelers waren in de rust vertrokken naar Boekel om Heren 1 te versterken bij hun wedstrijd. In de tweede helft van de wedstrijd lukte het Bedo in eerste instantie om de voorsprong iets uit te breiden met twee doelpunten. Achilles bleef echter strijd leveren en wist later in de tweede helft deze voorsprong weer in te dammen naar vier tot vijf punten. Hierna bleef de voorsprong behouden en lukte het beide teams niet om de wedstrijd nog verder een bepaalde richting in te duwen. Achilles bleef tot het einde van de wedstrijd strijd leveren, maar het mocht ze niet baten: De einduitslag was 19-23 in het voordeel van Bedo.

Ook Heren 1 bleef de gezette koers varen. In Boekel wachtte Habo'95. De heren wisten ook dit klusje te klaren. Met 22-27 gingen de punten mee naar Beek en Donk. De komende twee weken worden zwaar, dan wachten medekoplopers PSV en Saturnus.

Tevens zijn de lotingen van de bekercompetitie bekend. Dames 1 treft thuis Olympia '89 uit Oss, terwijl Heren 1 op bezoek mag bij Tremeg. Beide wedstrijden dienen tussen 24 november en 24 december gespeeld te worden. De exacte datum en tijd worden door de verenigingen in overleg bepaald. Zodra deze bekend zijn, verschijnen ze op de website van HV Bedo.