Next/Bedovo D1 bevestigt favorietenrol

NULL

Beek en Donk - Zaterdag stonden voor de dames, heren en meiden van Bedovo spannende wedstrijden op het programma. Voor de heren een derby, voor de dames en meiden een ware krachtmeting.

Next/Bedovo D1
Na een succesvolle reeks wedstrijden stond Next/Bedovo D1 vorige week bovenaan de competitie met direct daaronder de tegenstander voor afgelopen zaterdag; Tornado Nistelrode D1. Al bij de warming-up wekten zij redelijk hoge verwachtingen. Meiden met lengte die een aardig balletje konden slaan. Dit stukje bewondering viel echter gauw weg, zodra de eerste set begon. Next/Bedovo had geen extra centimeters nodig om de bovenliggende partij te zijn. Vol overtuiging lieten zij de dames uit Nistelrode alle hoeken van het veld zien. Hoewel de thuisspeelsters geen van allen zwaktes toonden, wist Silke van Schijndel op de buitenpositie extra uit te blinken. Bedovo raasde naar een 4-0 overwinning die de tegenstander in punten en zelfvertrouwen pijn gedaan moet hebben.

Café Thuis/Bedovo H1
Bij de heren stond er evengoed een beladen pot op het programma. Tegen de goed bekende tegenstander DKJO blijft het altijd spannend en is de wil om te winnen er des te meer. In de eerste set werd een achterstand knap omgebogen tot winst en dat maakte het beest bij Café Thuis/Bedovo H1 los. De tweede en derde set werden vol zelfvertrouwen opgeëist. Helaas zaten de mannen daarna met het hoofd al in de kantine, waardoor de vierde set werd afgegeven. Deze derby, waarin coach Paul Verhoeven nagenoeg onzichtbaar kon blijven, leverde desondanks 4 prima punten op.

Bedovo MB1
Waar de heren en dames in hun duels redelijk constant bleven, ging dat niet op voor Bedovo MB1. De uitslagen van hun wedstrijd konden bijna niet meer wisselend zijn. De eerste set vormde een goede weergave van het totaal. Begonnen met een voorsprong, omgebogen tot achterstand, werd er toch nog gewonnen. Met één set op zak verliep de verdere wedstrijd volgens het zelfde stramien. De tweede set werd flink verloren, de derde nipt gewonnen en in de vierde set slopen de foutjes weer in het spel. Met een tweede verloren set, kwam er een vijfde set aan te pas om de strijd te beslechten. Daarin nam Bedovo de twijfel weg. Geen twijfel, geen slordigheidjes, maar een dikke 15-5 en 3 punten op zak.