Afbeelding

Orgelman bij Zonnebloem

NULL

Orgelman bij Zonnebloem



Mariahout - Een heerlijke dag om binnen te zitten was het op woensdag 22 oktober. De Zonnebloem afdeling Mariahout deed dit dan ook. De gasten en vrijwilligers kwamen in het Buurthuis bijeen om te genieten van de Orgelman uit Mierlo.


De middag begon met een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij en iedereen kon even bijkletsen. Daarna was het de beurt aan Harrie Smits, alias de Orgelman, om iedereen te vermaken met zijn prachtige draaiorgeltje, waarop hij liedjes uit de oude doos draaide. Het was fijn dat hij boekjes met de teksten bij zich had, zodat iedereen gezellig kon meezingen, wat dan ook volop gedaan werd.

Af en toe vertelde Harrie een anekdote uit zijn eigen leven of over iemand die hij kende, of tapte hij – soms een beetje pikante – mopjes. In de pauze werden er drankjes en warme hapjes rondgedeeld, waarvan ook de afd. Lieshout - die op uitnodiging aanwezig was – kon meegenieten. Na afloop was er nog de trekking van de loterij, waarvoor in de pauze loten verkocht waren. Heel mooie cyclamen, allerhande snuisterijen en als klapstuk een levensmiddelenpakket gingen naar de gelukkige winnaars. Een middag om heel tevreden op terug te kunnen zien. De volgende bijeenkomst staat gepland op woensdag 19 november. Dan worden er, wederom in het Buurthuis, kerststukjes gemaakt.

?Foto: Het was druk in het Buurthuis