Spannende actietocht

NULL

Spannende actietocht ‘Hunt and Hide’



Lieshout - De vrijwilligers van het &RG-teens-team houden op vrijdag 14 november een ‘Hunt and Hide’ tocht voor de tienerleden van Lieshout. Een vermakelijke buitenactiviteit vanuit het Dorpshuis te Lieshout.

De tieners gaan dit keer groepsgewijs hun grijze massa gebruiken en slimme strategische tactieken bedenken om hun tegenstanders te verslaan. ‘Hunt and Hide’ (jagen en verstoppen) is nog niet eerder door &RG-teens georganiseerd en ze hebben hiervoor expertise ‘ingehuurd’. Geen avond chillen op de bank, maar strijden om binnen no-time zoveel mogelijk punten te scoren door middel van het uitvoeren van bijzondere opdrachten. Er zijn leuke prijzen te winnen!

Je hoeft geen kei te zijn of enorm sportief, er wordt als team gestreden. Omdat er teams moeten worden gemaakt, is het van belang vroegtijdig te weten hoeveel deelnemers er zijn. Wil je mee doen? Zorg er dan voor dat je een groep vormt van 3-5 tieners en 1 ouder/begeleider, dat je herkenbaar bent als groep en meld je op de avond zelf aan. Lukt dit niet, dan worden er op de avond zelf groepen samengesteld. De organisatie kan de hulp van ouders hard gebruiken om groepen te begeleiden en het team actief te helpen want een en ander speelt zich buiten het Dorpshuis af. Dit belooft spanning, sensatie en lol! De deelnamekosten van deze activiteit zijn €1,50 per persoon. Je dient jezelf voor 11 november aan te melden. Kijk op www.energyteens.nl hoe je moet inschrijven en de deelnamekosten dien je vooraf over te maken.

Deze activiteit is speciaal in elkaar gezet is voor de leden van de Lieshoutse Tienerwerken &RGTeens en &RG Plussers en dus voor de jeugd van groep 7 t/m 15 jaar. Consumpties en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Zorg dat je op tijd bent, kleed je passend, om 19.30 uur worden jullie verwacht en omstreeks 22.00 uur is het de bedoeling dat jullie weer opgehaald worden om terug naar huis te gaan. Let op, het kan iets uitlopen.