'Thuis in Laarbeek'

NULL

'Thuis in Laarbeek'


Verzekeringen, hypotheken, advies, verhuizen. Allemaal zaken die aan de orde komen bij het kopen van een huis. In week 13 brengt De MooiLaarbeekKrant een speciale krant uit in het teken van de ‘Open Huizen Route’. Voor u als ondernemer de juiste tijd om te adverteren!

De Open Huizen Route is een dag waarbij de verkopende partij een open huis biedt voor belangstellenden. Mensen die opzoek zijn naar een koophuis, kunnen een kijkje in de keuken nemen bij een groot deel van de huizen die te koop staan in Laarbeek. Maar bij een huis kopen, komt nog veel meer kijken. De kans om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij de kopers! Die kans laat u toch niet lopen!?


De allereerste stap, is communiceren. En daar leent De MooiLaarbeekKrant zich uitstekend voor. In een totaal vernieuwd concept brengt dit huis-aan-huisblad in week 13 (donderdag 26 maart) Een speciale editie uit waar de Open Huizen Route centraal staat.

De MooiLaarbeekKrant is het meest gelezen weekblad van Laarbeek. Iedere donderdag worden 11.500 exemplaren huis-aan-huis verspreid in de kerndorpen Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Lieshout en Mariahout. Daarnaast is er fysieke verspreiding in Boerdonk en wordt de krant afgelegd op filiaalplaatsen in Gemert en Zijtaart. Deze full-color krant staat in het midden van de Laarbeekse samenleving en kreeg in een recent onderzoek onder 500 respondenten een 8,6 toebedeeld. Onafhankelijk, objectief, informatief en actueel. Van donderdag tot donderdag op iedere keukentafel.

Bekijk hier De MooiLaarbeekKrant

Grijp uw kans en gebruik deze ruimte om uw doelgroep te laten weten wie u bent en wat u voor ze kunt betekenen!

Prijzen en maten (altijd full colour)
278 mm X 70 mm:                €157,50
135 mm X 70 mm:                €78,75

Opmaak
Maakt u zich vooral niet druk over de opmaak van de advertentie. De MooiLaarbeekKrant regelt dit kosteloos voor u. Samen met u gaan zij kijken hoe uw advertentie het beste de kracht van uw bedrijf uitstraalt en er voortreffelijk uitziet.