Afbeelding

Juf Marie-Jos

NULL

Juf Marie-José neemt afscheid van Brede School De Muldershof


Beek en Donk - Juffrouw Marie-José van Lierop neemt eind oktober afscheid van Brede School ‘De Muldershof’ in Beek en Donk. Ze is dan 42 jaar juf geweest, waarvan 36 jaar op ‘De Muldershof’. Ze heeft tijdens haar loopbaan voornamelijk in de onderbouw gewerkt.

Veel Beek en Donkse kleuters zijn hun basisschooltijd gestart bij juffrouw Marie-José. Ze heeft als ‘hoofdleidster’, samen met Bertus Arts, aan de basis gestaan van de huidige school. Veel is er veranderd, maar niet het enthousiasme van Marie-José. Haar inzet en betrokkenheid om kinderen een goede basis te geven zijn onveranderd gebleven. Dat heeft ze vol overgave gedaan. Als ‘echte’ kleuterleidster heeft ze zich altijd sterk gemaakt voor een rijke leeromgeving in haar klas, waar kinderen kunnen spelen en kunnen leren. Marie-José overtuigde menig ouder en collega van het nut van het spelend leren in de onderbouw. “Hier wordt de basis gelegd!”, aldus Marie-José.

De Muldershof wil haar graag in het zonnetje zetten. Dat doen zij met een feestdag voor de kinderen van de school en met een afscheidsreceptie. Iedereen is van harte welkom op donderdag 6 november van 17.00 – 18.30 uur in de aula van Brede School ‘De Muldershof’ in Beek en Donk om met Marie-José te proosten op haar toekomst.