Afbeelding

Let

Muziek

Let’s Dance and swing met BBC-jazz en The Old Swing Band



Beek en Donk - BBC-jazz en The Old Swing Band treden zaterdag 15 november op in zaal ’t Huukske in Beek en Donk. Dit jaar bestaat The Old Swing Band uit Zijtaart 30 jaar. Zij vieren dit onder andere met een CD-opname en diverse optredens.


Voor het optreden in het Huukske is er een speciaal repertoire samengesteld, waarmee de liefhebbers van de Ramblers en Skymastersmuziek volop aan hun trekken kunnen komen. The Old Swing Band speelt daarnaast ook arrangementen van Glenn Miller en Duke Ellington en er staan natuurlijk ook meer eigentijdse nummers op hun uitgebreide repertoire.

De BBC-jazz band speelt Swing, Rock, Latin en Blues. Het repertoire bevat net als dat van The Old Swing Band naast klassieke swingstukken leuke nummers uit Funk en Latin music. Deze avond worden dan ook zeker nummers als ‘All of Me’, ‘Fly me to the Moon’ en ‘Summertime’ afgewisseld met ‘Salsoul Hustle’, ‘Route 66’, ‘Just a Gigolo’ en ‘Sam’s Boogie’. Beide orkesten zorgen voor leuke luisternummers en spetterende dansmuziek.

Misschien denk je bij jazzmuziek ook wel eens aan een avond swingen en volledig uit je dak gaan? De BBC-jazz en The Old Swing Band kunnen je een dergelijke avond bezorgen. U voelt er zich goed bij!

Foto: BBC-jazz