Afbeelding

Vijfde Lieshouts G-Basketball Toernooi

Sportnieuws

Vijfde Lieshouts G-Basketball Toernooi



Lieshout - Het vijfde Lieshouts G-Basketbal Toernooi wordt gehouden op zaterdag 15 november. Verschillende teams met een verstandelijke beperking, zowel uit de regio maar ook uit België, nemen deel aan dit toernooi. Met ontzettend veel enthousiasme en plezier worden er wedstrijdjes gespeeld in twee verschillende poules.


Dit is alweer de vijfde keer dat dit in Lieshout wordt gehouden door een fantastisch team van begeleiders en coaches binnen de club. De vijfde keer betekent ook een lustrum, wat het voor BC Lieshout toch weer speciaal maakt. Net als de afgelopen 4 keer wordt er weer een geweldig toernooi verwacht, waarbij gezelligheid en sportiviteit voorop staat!

Om het lustrum te vieren wordt iedereen hierbij uitgenodigd om de spelers en speelsters van Basketball Club Lieshout aan te komen moedigen tijdens het toernooi. Dit sportieve evenement vindt plaats op zaterdag 15 november van 10.00 tot 16.30 uur in Sporthal ‘ De Klumper’ in Lieshout. Zo kan iedereen zelf komen kijken naar enthousiaste deelnemers en wordt er een geweldige dag gemaakt voor alle aanwezigen.

?Foto: BC Lieshout G-team