Afbeelding

Uitreiking herfstkleurwedstrijd De Verrassing

NULL

Uitreiking herfstkleurwedstrijd De Verrassing



Beek en Donk - In samenwerking met een aantal collega ondernemers uit Beek en Donk heeft IJssalon De Verrassing vanaf de herfstvakantie een herfstkleurwedstrijd uitgeschreven. Alle deelnemers hebben tot vrijdag 7 november de mogelijkheid gekregen om de ingekleurde herfstkleurplaten in te leveren bij de IJssalon.


Tegen inlevering ontving iedere deelnemer een heerlijke verrassing. Maar om in aanmerking te komen voor de grote prijzen, per leeftijdscategorie, moest ook een foto van de kleurplaat worden gedeeld via Facebook. Verschillende kinderen hebben hier goed gebruik van gemaakt en het resultaat was de prijsuitreiking afgelopen woensdag 12 november bij Pannenkoekenhuis Pluk.

In de leeftijd t/m 4 jaar heeft Iris Vliegenberg met 55 likes een metamorfose voor één persoon bij Beauty & Hairsalon Your-Look gewonnen. In de leeftijd 5 en 6 jaar heeft Jynte Langeveld met 64 likes een schilderworkshop verzorgd door Acrealistics voor 5 kinderen bij IJssalon De Verrassing gewonnen. In de leeftijd van 7 t/m 9 jaar heeft Nina van Dooren met 92 likes een speurtocht arrangement voor 5 kinderen bij Pannenkoekenhuis Pluk gewonnen. In de laatste leeftijdscategorie: 10 t/m 12 jaar heeft Nova van Dommelen met 64 likes gratis deelname voor 2 kinderen aan de Actie dagen van Outdoor Laarbeek gewonnen. Alle kinderen veel plezier met de gewonnen prijzen en hopelijk tot volgend jaar.

Foto: De winnaars krijgen de prijzen uitgereikt