Tim Knol echt solo

NULL

Tim Knol echt solo



Lieshout - Zoals eerder gemeld is Ons Tejater erin geslaagd om Tim Knol te contracteren! Nederlands beste singer-songwriter komt vrijdag 21 november naar het Dorpshuis in Lieshout.


Tim Knol heeft bijna heel Nederland veroverd met indrukwekkende optredens, waar hij de mooiste liedjes zong. In het najaar van 2013 is zijn derde album uitgekomen. De songwriter, die de afgelopen jaren alles meemaakte wat een 25-jarige muzikant kan meemaken, komt solo ‘terug’. Helemaal alleen, op blote voeten, slechts vergezeld door zijn bijzondere gitaren en prachtige stem. Hij onthult wie zijn helden en inspiratiebronnen zijn, haalt herinneringen op en vertelt veel sterke verhalen.

Oorspronkelijk zou Bent van Looy met pianospel ook een optreden verzorgen deze avond. Omstandigheden hebben ertoe geleid, dat hij niet kan komen. Tim Knol komt dus echt helemaal solo. Een uitgesproken kans om een beroemd muzikant in uw eigen omgeving te zien optreden. En natuurlijk is er na afloop weer het gezellig samenzijn in het Dorpshuis!

Entree €17,50. Kaarten reserveren is mogelijk via www.vierbinden.nl/onstejater of tel. 0499-422878: maandag tot en met donderdag na 13.00 uur en vrijdag na 18.00 uur. Aanvang van de avond is 20.30 uur.