Kaartverkoop WiSH Outdoor 2015 bijna van start

NULL

Kaartverkoop WiSH Outdoor 2015 bijna van start


Beek en Donk - Hoewel het weekend van 3, 4 en 5 juli 2015 nog even op zich laat wachten, staat de 9e editie van het festival WiSH Outdoor al bij menig festivalganger op de agenda. Met ruim 45.000 bezoekers in 2014, was het festival voor de vierde maal op rij ruim van tevoren uitverkocht.


Om de trouwe volgers en vroege vogels alvast tegemoet te komen, start de organisatie op maandag 1 december de exclusieve WiSH Outdoor 2015 early bird kaartverkoop. Gedurende deze speciale verkoop, wordt een beperkt aantal tickets beschikbaar gesteld tegen een gereduceerd tarief. De organisatie verwacht dat de early bird tickets, net als voorgaande jaren en met het oog op de feestdagen (cadeautip), binnen no time uitverkocht zullen zijn. De reguliere kaartverkoop start in 2015.

Early bird tickets zijn op maandag 1 december vanaf 19:00 uur uitsluitend te verkrijgen via www.wishoutdoor.com. Wees er op tijd bij, want op = op! Meer informatie over de tickets zal vanaf aankomende week te vinden zijn op de website van WiSH Outdoor.