Omroep Kontakt verrast Vriendenclubleden

NULL

Omroep Kontakt verrast Vriendenclubleden



Laarbeek - Omroep Kontakt gaat op zaterdag 22 november enkele vriendenclubleden verrassen. Waarom? Omroep Kontakt is een vrijwilligersorganisatie, bestaande uit bijna 100 vrijwilligers, die dagelijks het lokale- en regionieuws bij u thuis brengt.


Mede dankzij de vele vrienden, die Omroep Kontakt een warm hart toedragen, en middels hun lidmaatschap ook een financiële bijdrage leveren, is het voor de Omroep mogelijk om verder te ontwikkelen. Inmiddels worden er al steeds testuitzendingen gedaan op TV. Op korte termijn gaat de Omroep over op vaste, dagelijkse journaaluitzendingen. Omroep Kontakt wil graag iets terugdoen voor de vrienden van de Omroep. Daarom verrast de werkgroep, die zich bezighoudt met de vriendenclub, op zaterdag een viertal leden van de vriendenclub.

Op zaterdagmorgen ca. 9.30 uur rukt de Kontakt-caravan uit om in alle vier de kernen van Laarbeek iemand met een cadeautje als dank voor hun lidmaatschap te verrassen. Natuurlijk reist er een reporter en fotograaf met het gezelschap mee. Spannend! Bij wie gaat de bel op zaterdag 22 november en staat Omroep Kontakt voor de deur? Nog snel lid worden van Omroep Kontakt? Stuur dan een mailtje naar info@kontaktfm.nl.