Schrijf je nog snel in voor Kwizut 2014

NULL

Schrijf je nog snel in voor Kwizut 2014



Beek en Donk - Met het verschijnen van deze editie van De MooiLaarbeekKrant is het nog amper 8 dagen tot het einde van de inschrijftermijn voor Kwizut 2014. Met nog zo’n 32 dagen te gaan tot de Kwiz, hebben op dit moment al 145 teams zichzelf ingeschreven voor de 4e editie van deze avondvullende, krankzinnige, leuke en originele dorpskwiz.

Kwizut maak je samen met je team in je eigen omgeving, met gebruik makende van alles wat je maar kunt bedenken en met zoveel mensen als je denkt nodig te hebben om aan de oplossingen te komen. Dus trommel je vrienden, collega’s, kennissen, familie bij elkaar en schrijf je in via onze website www.kwizut.nl en noteer 29 december 2014 als Kwizut-avond.

Voor degenen die zich al ingeschreven hebben, wil de organisatie alvast melden dat er in december wederom een infoavond gehouden zal worden bij Café/Zaal van de Burgt. Tijdens deze avond wordt info gegeven over de Kwiz en worden tevens de startbewijzen uitgereikt aan degene die zich ingeschreven en het inschrijfgeld hebben voldaan. Verdere info over deze avond volgt later in De MooiLaarbeekKrant, op de Facebookpagina en de website van Kwizut.

De organisatie heeft weer enorm veel zin dit jaar en ligt op koers. De vragen zijn weer uniek, origineel, creatief en doordacht. En zoals zij het ‘proeven’ is Beek en Donk er ook weer aan toe om uitgedaagd te worden.