Afbeelding

Het Di-eAtteam verbindt met een wensboom

NULL

Het Di-eAtteam verbindt met een wensboom



Laarbeek – Het Di-eAtteam gaat woensdag 10 december Laarbeek verbinden op een sfeervolle en liefdevolle manier. Op het Heuvelplein is er van 17.00 tot 20.00 uur de mogelijkheid om je kerstwens te delen. Tijdens een gezellig samenzijn kan je de kerstwens of herinnering in een bijzondere kerstboom hangen.


De Laarbeekse wensboom!
De kinderen van alle basisscholen worden door het Di-eAtteam benaderd, maar je kunt natuurlijk ook zelf thuis wat knutselen of schrijven. Bij deze nodigen zij jong en oud uit. De wensboom blijft staan tot na de feestdagen. Het is dus wenselijk dat de wensen weerbestendig zijn/worden gemaakt.

Het Di-eAt team zorgt voor een mooie avond waarbij natuurlijk de glühwein en warme chocomelk niet ontbreken en waarbij verschillende groepen zorgen voor muziek en zang. Het team hoopt dat ze samen met jullie kunnen zorgen voor een mooie sfeervolle wensboom met mooie wensen en herinneringen, zodat deze boom uitgroeit tot een monument met betekenisvolle momenten. Ook na deze avond kan, door iedereen die dat wil, nog een bezoekje gebracht worden om alles rustig te bekijken en dierbaren te herinneren in het licht van kerst.

Dus schrijf je wens, een mooie foto van een dierbare, tekening of knutselwerkje en kom 10 december naar het sfeervolle Heuvelplein ter hoogte van de groenteboer. Ook na 10 december is het natuurlijk nog mogelijk om een wens/herinnering in de wensboom te hangen.

Foto: verbindboom