Dol dwaas getennist met het di-eAt team

NULL

Dol dwaas getennist met het di-eAt team



Beek en Donk - Het di-eAt team hield zaterdag 15 november, in het kader van de gezondheidsrace 2014, hun 8e activiteit, onder het thema ‘lachen is gezond’. In samenwerking met tennisvereniging ’t Slotje is een ludieke tennismiddag gehouden. De tennisvereniging stelde daarvoor spontaan een trainer, de banen en de kantine beschikbaar.


De middag startte met een warming-up, welke door 2 ‘foute’ trainers werd verzorgd. Hierbij werd onder andere getest of de deelnemers het touwtje springen nog beheersten. Na de warming-up gingen de deelnemers aan de slag op de tennisbaan. Er werd getennist met koekenpannen, 2 rackets tegelijk, speciale ballen en ballonnen aan het racket en dit alles leverde hilarische momenten op. Dat de spelers daarbij nog een grote rode neus en een masker of speciale bril moesten dragen, maakte het nog komischer.
 
In de pauze was er een heerlijke kop zelfgemaakte tomatensoep en natuurlijk de overbekende di-eAt team tomatenhapjes, allemaal gemaakt van Tasty Tom tomaten, geschonken door de fam. Vereijken. Hoewel het aantal deelnemers minder was dan waar op was gehoopt, heeft iedereen een gezellige middag gehad, waarbij er veel gelachen is en er werd genoten van lekker buiten sporten. Er werd zo fanatiek getennist dat de koekenpannen letterlijk stuk gespeeld werden.

Het di-eAt team bedankt tennistrainer Bowen Straatman voor zijn enthousiasme en inzet en tennisvereniging ’t Slotje voor de fijne medewerking en gastvrijheid.

Foto: Dol dwaas tennissen met het di-eAt team