Seniorenvereniging KBO Lieshout in de feestmaand

NULL

Seniorenvereniging KBO Lieshout in de feestmaand



Lieshout - De decembermaand staat bij Seniorenvereniging KBO Lieshout in het teken van het naderende kerstfeest. Op het programma staan activiteiten als een dagreis naar een kerstmarkt, een workshop bloemschikken en een gezellige kerstmiddag.


Kerstmarkt in Aken
De kerstmarktreis gaat dit jaar naar Aken en is gepland op donderdag 11 december. Behalve de Kerstmarkt staat er voor belangstellenden ook een bezoek met gids aan de schitterende Dom van Aken op het programma. De dag zal worden besloten met een gezamenlijk diner. Graag bijtijds aanmelden bij de Inloop, er is één bus beschikbaar.

Workshop
Op verzoek van de leden heeft Seniorenvereniging KBO Lieshout de mogelijkheid georganiseerd om samen mooie kerstbloemstukken te maken. Onder de deskundige leiding van de bloemist van Bloemend in de Dorpsstraat, Ralph Bertens, gaan deelnemers aan de slag. De kerstworkshop is op dinsdagavond 9 december in het Dorpshuis. Aanvang 19.00 uur. Bloemist Bertens zorgt voor alle bloemen en verdere benodigdheden. Hij vraagt de deelnemers wel zelf een mesje en/of snoeischaar mee te brengen. De kosten voor het maken van een eigen kerstbloemstuk zijn €22,50. Aanmelden kan bij de Inloop, waar ook het bedrag voldaan kan worden. Het aantal deelnemers is beperkt.

Kerststukken maken voor zieke leden en voor de loterij is inmiddels een traditie bij KBO Lieshout. Op maandagochtend 15 december gaan de vrijwilligers om tien uur aan de slag bij Jo van den Biggelaar. Wie wil meehelpen is van harte welkom! De organisatie is nog wel op zoek naar allerlei groen om de kerststukken te kunnen maken. Inlichtingen bij Jo van den Biggelaar, tel. 0499-422117.

Kerstviering
De kerstviering is dit jaar op dinsdag 16 december in Zaal de Koekoek. Pastor Wester spreekt een kerstboodschap uit en er is twee maal een optreden van Waizenutmar. Deze groep van Tonny van de Graft brengt een programma in kerstsfeer. De middag wordt besloten met de gezamenlijke kerstmaaltijd. De zaal gaat om 13.30 uur open, het programma begint om 14.00 uur. Iedereen ontvangt koffie met iets lekkers en twee consumptiebonnen. De kosten zijn €10,00 per persoon. Aanmelden kan bij de Inloop.

Bonte avond
Op zaterdag 17 januari 2015 is er een speciale Bonte Avond voor vijftig plussers. Optredens zijn er van kletsers Maikel van de Berg, Robert van Lamoen en Frank Schrijen. Het amusement wordt verzorgd door Melissa en Ilse, Dit is Ut en Erpel Uit Ut Zekske. Aanmelden kan nu al bij de Inloop. De entree bedraagt €5,00.

De Inloop is iedere dinsdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur in het Dorpshuis. Loop gewoon eens binnen voor informatie over activiteiten van de KBO of om u aan te melden.