Wijnactie: O&U komt naar u toe!

NULL

Wijnactie: O&U komt naar u toe!



Beek en Donk - Het laatste weekend van november is voor harmonie O&U een druk weekend. O&U gaat op concours en zal zich op zondag 30 november van haar beste kant laten zien op muzikaal gebied in de Schalm in Veldhoven. In het weekend hierna volgt eveneens een mooie kant van O&U, namelijk de jaarlijkse wijnactie op zaterdag 6 december.

Op deze dag gaan de leden van O&U twee heerlijke wijnen verkopen door langs de deuren te gaan in Beek en Donk. Ook dit jaar is er een witte wijn, gemaakt van een combinatie van Ugni Blanc met Colombard druiven, en een rode Merlot-Cabernet wijn. Beide zijn fruitige toegankelijke wijnen die niet gaan vervelen. Perfect voor tijdens de feestdagen. Dit jaar zullen deze wijnen voor het eerst onder de naam Vinou verkocht worden, met een speciaal voor O&U ontworpen etiket.

Deze wijnen worden voor €6,00 per fles aangeboden. De opbrengst van de wijnactie gaat gebruikt worden voor het in goede conditie houden van de instrumenten, zodat O&U ook in de toekomst mooie concerten kan blijven verzorgen. Mocht u niet thuis zijn, maar wilt u wel deze actie steunen, dan kunt u ook zelf langskomen in Muziekcentrum ‘t Anker aan de Pater Vogelstraat. Tussen 10.00 en 13.00 uur zijn deze wijnen hier te koop.