14-Daagse pater Eustachius-reis naar Brazili

NULL

14-Daagse pater Eustachius-reis naar Brazilië



Laarbeek - De kerk in Belo Horizonte (Brazilië), waar ook de graftombe van pater Eustachius is, werd op 30 augustus 2014 tot Heiligdom verklaard. Dit is daarom nu ook een officiële bedevaartbestemming. Per 1 januari 2015 komt in Laarbeek de fusie van de parochies tot stand, met de nieuwe naam: 'Zalige pater Eustachius van Lieshout parochie'.


De congregatie van de Paters Heilige Harten waartoe Eustachius behoort heeft 2015 uitgeroepen tot het jaar van Eustachius. Daarom wordt het hoog tijd om eens met eigen ogen te gaan zien wat deze pater Eustachius betekend en achtergelaten heeft voor velen in Brazilië.

Met veel zorg is daarom een 14-daagse reis samengesteld die u meeneemt naar de werkgebieden van Eustachius. Natuurlijk zal het aan cultuur en natuur van het mooie Braziliaanse land niet ontbreken.

Over deze reis wordt een informatieavond gehouden op dinsdag 9 december om 20.00 uur in het Parochiecentrum van O.L. Vrouw Presentatie aan de Heindertweg 1 in Aarle-Rixtel. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over deze reis? U bent van harte welkom.

Deze informatieavond staat onder leiding van pastoor J.Verbraeken. Namens de VNB zal Directeur G.J.A van Bussel aanwezig zijn en als voorzitter van de 'Vrienden van Eustachius' zal Will van den Boomen uitgebreide informatie geven over deze reis t.a.v. de route en de plaatsen welke bezocht gaan worden. Zo krijgt u een duidelijk beeld van deze 14-daagse prachtige reis naar Brazilië.