Afbeelding

WiSH Outdoor doneert wederom

NULL

WiSH Outdoor doneert wederom €20.000,00

Beek en Donk - WiSH Outdoor heeft tijdens de sponsorborrel vrijdag weer €20.000,00 geschonken aan de Goede Doelen commissie van Rotary Gemert, Beek en Donk, Lieshout. Hiermee krijgen verenigingen en instellingen in de regio weer een impuls voor het uitvoeren van activiteiten voor de gemeenschap.

Rotary zet zich in om zo veel mogelijk projecten te voorzien van een kleine financiële injectie. Zo ook de afgelopen periode, waar bij de laatste ronde van toekenningen zes projecten ondersteuning hebben ontvangen, te weten; Handboogschutterij De Eendracht, Speelotheek Gemert, De Zorgboog, Tienerwerk De Boemerang Beek en Donk en Zonnebloem Lieshout. Daarnaast ontvingen Cor van Vijfeijken en Thea Bevers een bijdrage voor hulp bij het starten met dagbesteding voor mensen met een beperking in Gemert.

De Rotaryclub is blij met de goede samenwerking met WiSH Outdoor en prijst het festival voor haar jaarlijkse inzet om middelen vrij te maken voor de versterking van de leefbaarheid in de regio. De afgelopen drie jaar heeft WiSH Outdoor telkens €20.000,00 bijgedragen aan de opbouw van het fonds dat voor de regio beschikbaar is.

Oproep voor lokale initiatieven
Rotary zoekt naar nog meer lokale projecten om hen te kunnen ondersteunen. Het gaat om activiteiten die direct in de eigen regio worden uitgevoerd. Er wordt geen ondersteuning gegeven aan projecten die zelf weer middelen verzamelen om goede doelen te steunen of projecten die buiten deze regio worden uitgevoerd. Verenigingen en activiteiten die ondersteuning zoeken bij de Rotaryclub kunnen een email sturen naar secretariaatclubgbl@gmail.com of Rotaryleden aanspreken. Meer informatie is te vinden op www.rotary.nl/gemertbeekdonklieshout.

?Foto: WiSH Outdoor schenking Rotary