Voorbespreking Raadsstukken bij

NULL

Voorbespreking Raadsstukken bij ‘de Werkgroep’



Laarbeek - De gemoederen in Laarbeek worden de laatste week vooral bezig gehouden door de besluitvorming in de tweede kamer rondom De Ruit. Maar ook op donderdag 11 december, tijdens de laatste Raadsvergadering van 2014. Op de agenda van deze vergadering staan toch weer een aantal belangrijke besluitpunten die interessant zijn voor de Laarbeekse burger.


Ter bespreking staan zaken rondom de transitie, zoals de vaststelling van het WMO beleidsplan en de verordeningen rondom het participatieplan en de WMO. Verder de nieuwe verordening Leerlingenvervoer. Op financieel gebied is de verordening reclamebelasting en de belastingverordening. Tot slot zal het onderhandelingsresultaat van de woningstichting op de agenda staan. Een mooie agenda met voldoende stof voor discussie.

De Werkgroep wil deze punten graag met u doorspreken tijdens de bekende voorbespreking. Dat doen ze op maandag 8 december in het Dorpshuis van Mariahout. Ze willen graag beginnen om 20.15 uur en hebben op tijd de koffie klaar. Uiteraard is er tijdens deze voorbespreking de gelegenheid om de raads- of commissieleden aan te spreken op andere punten dan die er vermeld staan op de agenda. Als er iets is wat u graag naar voren wilt brengen, u bent van harte welkom.

Lukt het niet om tijd vrij te maken, dan kunt u altijd een mailtje sturen naar info@dewerkgroep.nl of rechtstreeks naar de raads- of commissieleden. Daarvan kunt u de contactgegevens vinden op www.dewerkgroep.nl, onder het kopje ‘onze mensen’. U krijgt snel een antwoord.