Afbeelding

Kerststukjes maken bij de Zonnebloem

NULL

Kerststukjes maken bij de Zonnebloem

Mariahout – Deelnemers en vrijwilligers kwamen op 19 november in het Buurthuis in Mariahout bij elkaar om een kerstboompje te maken. Er was door enkele vrijwilligers al aardig wat voorwerk verricht voordat er aan de slag gegaan kon worden.

Houten onderstellen waren geprepareerd, mos, krootjes en appeltjes verzameld en er kon zelfs verlichting in het stukje worden aangebracht. Vooraf was er natuurlijk, zoals gebruikelijk, eerst een lekkere kop koffie of thee. En na gedane arbeid werd dat nog eens herhaald. Toen waren de meeste stukjes inmiddels ook af, en werden de spellen tevoorschijn gehaald, waar de middag verder mee werd gevuld. Weer een heerlijke, gezellige middag om samen op terug te kijken. En een lange tijd om nog te genieten van de zelfgemaakte stukjes.

Op 10 december is de volgende bijeenkomst. Dan wordt er gekeken naar een diavoorstelling van foto’s van 1984 – het jaar van oprichting – tot nu. Aansluitend wordt nog bingo gespeeld, waarbij uiteraard weer mooie prijsjes te winnen zijn.

Foto: Zonnebloem kerststukjes