Het verlies van uw kind gedenken

NULL

Het verlies van uw kind gedenken



Beek en Donk - Iedereen die een overleden kind wil herdenken is van harte uitgenodigd om de herdenkingsbijeenkomst ‘Wereldlichtjesdag’ bij te wonen. Ouders die zelf een kind verloren hebben, maar ook broertjes, zusjes, opa’s en oma’s, andere familieleden, vrienden, kennissen, buren, docenten, enzovoort.


We eren en herinneren al onze overleden kinderen door te luisteren naar muziek, troostende woorden en gedichten, een kaarsje te laten branden en deze bij onze herinneringsboom te plaatsen. U bent ook van harte uitgenodigd om uw eigen verhaal te vertellen. Sommige mensen herdenken een volwassen kind, anderen zijn er voor een kindje dat niet eens de kans kreeg voor zijn eerste ademhaling. Er zijn mensen voor wie het verlies nog vers is en anderen voor wie dat al 30 jaar geleden was. De pijn van het gemis en het verlies van hoop en dromen die niet uitkwamen blijven hetzelfde en verbinden mensen die elkaar verder niet kennen.

Aanmelden
De bijeenkomst is op zondag 14 december om 18.15 uur in de aula van uitvaartverzorging De Groof, Oranjelaan 54 Beek en Donk. Om exact 19.00 uur gaan we gezamenlijk naar buiten voor het lichtritueel. Aansluitend is er gelegenheid om samen na te praten. Toegang en een drankje zijn gratis. Graag even aanmelden via www.degroofuitvaartverzorging.nl. Wilt u uw eigen verhaal vertellen, wilt u dit bij uw aanmelding even laten weten? Graag uiterlijk op donderdag 11 december.