Belangrijke punten Bedovo op weg naar winterstop

NULL

Belangrijke punten Bedovo op weg naar winterstop



Beek en Donk - Na de zware wedstrijden van afgelopen week, stonden ook deze week een aantal pittige partijen op het programma. De resultaten waren voornamelijk erg wisselend.


Bij de recreanten leverde Bedovo DR1 een knap staaltje doorzettingsvermogen. In een sterke wedstrijd versloegen zij de jonge dames van De Bedoeling. Met snoeiharde services was het Jolanda die op beslissende momenten het verschil wist te maken in de met 2-1 gewonnen wedstrijd.

Sportshop Laarbeek/Bedovo HR1 kende een mindere week. Vanwege een ongelukkige blessure van middenman Ruud, moesten de heren vanaf de 2e set met 5 man verder. Dat er nog één puntje gepakt werd, was een verdienste op zich van de uitgedunde selectie van Bedovo HR1.

De andere heren recreanten ging het gemakkelijker af deze week. Bedovo HR2 hadden aan Kastanjehof een gewaagde tegenstander, maar in 3 sets waren zij voortdurend de sterkere. Met setstanden 18-25, 21-25 en 20-25 behaalden zij een knappe overwinning.

De grote variatie in de uitslagen bij de recreanten kwam ook terug in de Nevobo-competitie. Bedovo MB1 kreeg na een reeks overwinningen aan het begin van het seizoen, in de laatste weken meerdere verliezen voor de kiezen. In de hoofdklasse B is dat alles behalve een schande, maar desondanks was ook het nipte verlies van deze week een kleine teleurstelling. Tegen Flamingo’s’65 MB1 werd het 3-2.

De dames van Next/Bedovo D1 leken mede door een enkelblessure van buitenaanvalster Maaike Koot een zware kluif te krijgen aan Vollan’65 D1, de nummer 4 van de competitie. Alhoewel het inslaan van de tegenstander imponerend was, bleek hun weerstand in de wedstrijd niet al te groot. Relatief gemakkelijk werden de volle 5 punten gepakt.

Het hoogtepuntje van deze week vond plaats bij de Beek en Donkse mannen. In de topper tussen nummer 1 Shock’82 H2 en nummer 2 Café Thuis/Bedovo H1 eindigde de eerste vier sets in een terecht gelijk spel. Het daadwerkelijke hoogtepunt volgde in de vijfde set, waar Bedovo op wilskracht het bonussetje en de overwinning mee naar huis nam.