HV Bedo start voorbereidingen scholierenhandbaltoernooi

NULL

HV Bedo start voorbereidingen scholierenhandbaltoernooi



Beek en Donk - Het jaarlijkse scholierenhandbaltoernooi van Handbalvereniging Bedo staat alweer voor de deur. Dit zal deze keer plaatsvinden op vrijdag 2 januari 2015 in Sporthal D'n Ekker in Beek en Donk.


Dit toernooi staat open voor de groepen 6 t/m 8 van alle Laarbeekse basisscholen. Klassen kunnen zich opgegeven als team en deelnemen. Vorig jaar namen ca. 250 enthousiaste scholieren deel aan het toernooi en Bedo hoopt ook dit jaar weer op een mooie opkomst. De winnaars van groep 8 stromen door naar de regionale voorrondes schoolhandbal. Ter voorbereiding op het Laarbeekse toernooi zijn vrijwilligers van Handbalvereniging Bedo deze week gestart met het verzorgen van gratis handballessen tijdens de gym. Deze worden gegeven tot 20 december. Meer informatie verschijnt op www.hvbedo.nl.

Handballen bij Bedo?
Bedo is altijd blij met versterking. Wil je handballen bij Bedo? Kijk voor meer informatie op www.hvbedo.nl, op onze Facebookpagina www.facebook.com/hvbedo, of neem contact op per e-mail info@hvbedo.nl. Je kunt ook op woensdagavond voorbijkomen in Sporthal D'n Ekker in Beek en Donk. Om 17.30 uur begint de jongste jeugd met trainen. Bij interesse bestaat de mogelijkheid enkele keren gratis mee te trainen.