Forumavond over ouders langs de lijn

NULL

Forumavond over ouders langs de lijn



Beek en Donk – Voetbalclub Sparta’25 houdt op maandag 2 februari 2015, om 20.00 uur, een thema-avond in de kantine, met als uitdagende titel: ‘Ouders langs de zijlijn: positief of negatief?’


Deze avond wordt mede georganiseerd door twee zeer interessante sprekers. Art Langeler, hoofd jeugdopleiding PSV en Rick de Rooij, hoofd opleiding onderbouw Helmond Sport zullen hun zegje doen.

Deze avond is bestemd voor ouders van spelers in de jeugdteams van Sparta'25 en begeleiding jeugdteams, commissie normen en waarden, hoofdbestuur en jeugdbestuur. Maar anderen die betrokken zijn bij de jeugd van Sparta'25 zijn ook van harte welkom. Kortom, discussieer mee! En noteer deze datum alvast in de agenda.

Grote clubactie levert mooi bedrag op
Veel leden binnen Sparta’25 hebben loten verkocht. Dit heeft er voor gezorgd deze actie circa €2.000,00 heeft opgeleverd. Dit bedrag zal goed worden besteed binnen de vereniging. Sparta’25 bedankt alle mensen welke de loten hebben verkocht en/of gekocht voor hun deelname. Of op jouw lot(en) prijs is gevallen kun je checken op de site van de Grote Clubactie.