Afbeelding

Goede wedstrijden Avanti bij toernooi Keldonk

Sportnieuws

Goede wedstrijden Avanti bij toernooi Keldonk



Lieshout - Tien judoka’s van Judoclub Avanti uit Lieshout hebben deelgenomen aan het lage banden toernooi op zondag 30 november. Door alle spanning rondom de komst van de Sint konden deze kinderen zich nog even lekker uitleven op de judomat.


Luca van Osch, Sem van de Baar, Willem Opheij en Thomas Overdijk namen voor het eerst deel aan het toernooi in Keldonk. Ze hebben zich allen goed geweerd en na de eerste partij wisten ze meteen wat hen te doen stond. Ze hoefden niet bang te zijn voor de tegenstander, want het was net als in de judoles. Een goede judopakking, inzetten en werpen maar. Super gedaan alle vier.

Teun Wagelmans, Marius Penninx, Teun Kuijn, Mirte Meulendijks, Ferre van de Ven en Ruud Opsteen hebben al vaker deelgenomen en dit was ook te zien aan het aantal verschillende technieken die ze in wisten te zetten. De deelnemers in de verschillende poules waren zeker aan elkaar gewaagd en verscheidene keren werd er gebruik gemaakt van een verlenging van de wedstrijdduur. Allemaal hebben ze fel gestreden maar Ferre van de Ven was de judoka van de dag. Hij zette zich voor 200% in en liet allerlei technieken zien. Als hij nu ook nog een goede judopakking heeft, wordt hij vast en zeker de kampioen!

Uitslagen
1e Marius Penninx, 1e Mirte Meulendijks, 2e Willem Opheij, 2e Ruud Opsteen, 2e Teun Kuijn, 2e Sem van de Baar, 3e Luca van Osch, 3e Thomas Overdijk, 3e Teun Wagelmans, 3e Ferre van de Ven.

Foto: De judoka's van Avanti met hun prijsjes