Groep 6 basisschool ook welkom bij &RG-Teens

NULL

Groep 6 basisschool ook welkom bij &RG-Teens



Lieshout - &RG-Teens, tienerwerk Lieshout, organiseert discoavonden en activiteiten normaliter voor kinderen vanaf groep 7 tot en met 15 jaar. Kinderen van het voortgezet onderwijs komen vrijwel niet meer naar deze disco’s . Voor deze groep is om die reden de Laarbeekse PLUS disco opgezet. Er zijn ook andere ontwikkelingen die het bestuur van tienerwerk Lieshout hebben doen besluiten om groep 6 jaarlijks te laten instromen vanaf elke jaarwisseling.

“We mogen niet klagen, de disco’s en activiteiten worden in het algemeen goed bezocht. Groep 8 is dit jaar minder groot en we merken ook dat jaarlijks op het eind van het seizoen, wanneer deze groep 8 leerlingen zich min of meer voorbereiden voor het voortgezet onderwijs dat de belangstelling voor tienerwerk sterk wisselt. Dat hoort bij de leeftijd”, vertelt Johan Frenken, voorzitter van tienerwerk Lieshout. “En dat is een mooie gelegenheid om dit aan te vullen met de popelende groep 6 kinderen. Het meest gunstige moment is in onze ogen rond de jaarwisseling. Ons idee is ook voorgelegd aan de leerkrachten van de basisschool en ook zij zijn over dit besluit enthousiast. Inschrijvingen gaan in het vervolg rond de jaarwisseling plaatsvinden voor de aankomende nieuwe groep 6 kinderen. Natuurlijk willen ze allemaal graag bij &RGTeens komen want we hebben altijd leuke, leerzame, gezonde en sportieve activiteiten op het programma. Dus schrijf je in en je bent verzekert van vriendjes, sfeer, spanning, sensatie en veel lol!”

Voor groep 6 worden op de basisscholen in Lieshout deze week de inschrijfformulieren uitgedeeld. Deelname is gratis. Inschrijven kan via het inschrijfformulier en vóór 19 december. Krijg je geen inschrijfformulier omdat je bijvoorbeeld niet in Lieshout op school zit of op de middelbare school, dan kun je een inschrijfformulier downloaden van de website www.energyteens.nl of afhalen/invullen bij Johan Frenken, Hertog Janstraat 3 te Lieshout. Bel even naar tel. 0499-422620 en vergeet je pasfoto niet.