Sterke Ganzendonckse Seniorenmiddag

NULL

Sterke Ganzendonckse Seniorenmiddag



Beek en Donk - De Ganzendonckse Seniorenmiddag 2015, georganiseerd door de Club van 100 van de Teugelders van Ganzendonck, heeft een verrassend sterk programma. Zo is bijvoorbeeld Brabants tonpraot kampioen 2014 Ad Vermeulen gestrikt. Vermeulen werd dit jaar in de gedaante van Sjefke Kiep niet alleen Brabants kampioen, maar won ook de publieksprijs tijdens de finale.


Een andere topper die zijn opwachting maakt is Frank Schrijen. Volgens velen is Schrijen één van de betere conferenciers van Nederland met spitse teksten en een onnavolgbare mimiek. Naast deze kletsers van topniveau gaan de Ganzendonckse Dansmariekes hun beste dansbeentjes voorzetten. De winnaars van het Laarbeeks Liedjesfestival 2014, de Bruurs uit Lieshout, komen de boel muzikaal op z’n kop zetten met een aaneenschakeling van feestnummers. De Octopus band uit Beek en Donk zorgt ook dit jaar voor de muzikale omlijsting.

Voor hoogstaand amusement is er de jeugd van harmonie O&U. Evenals vorig jaar, toen één van de hoogtepunten, brengen ze ook dit keer een gedeelte uit het carnavalsconcert. Meer amusement komt van de groepen Erpel uit ‘t Zekske uit Beek en Donk/Mariahout en Applaus uit Helmond. Applaus staat voor fris, pikant en kleurrijk amusement van deze tijd. Met een scherpe analytische blik op de dagelijkse beslommeringen weet Applaus op verassende, muzikale en humoristische wijze de spreekwoordelijke spijker op de kop te slaan.

Kaartjes voor deze middag zijn voor €4,00 te verkrijgen via teugelders.nl (Kijk in het menu bij webwinkel). Vanaf 15 december zijn kaarten, indien nog beschikbaar, ook te verkrijgen bij Drogisterij Ceelen aan het Heuvelplein in Beek en Donk.

Vorig jaar was deze middag van tevoren uitverkocht. Daarom raden de Teugelders iedereen aan op tijd kaartjes te bemachtigen. De Seniorenmiddag in Muziekcentrum ‘t Anker op 31 januari 2015 duurt van 13.30 tot 16.00 uur.

Foto: Ad Vermeulen