Budoclub Beek en Donk steunt actie

Sportnieuws

Budoclub Beek en Donk steunt actie ‘Serious Request’



Beek en Donk - Binnenkort start 3FM weer met de actie Serious Request. In een glazen huis (dit jaar in Haarlem) draaien weer 3 DJ`s plaatjes voor het goede doel. Dit jaar staat de actie in het teken van 'vallen voor vrouwen'. Serious Request roept judoclubs uit Nederland op om geld in te zamelen voor het goede doel.

Budoclub Beek en Donk wil deze actie graag steunen en zet zich daarom in om vrouwen en meisjes die tijdens oorlogen en conflicten slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld te helpen om zich weer sterker en weerbaarder te voelen. De Budoclub wil dit ondersteunen door middel van de verkoop van de Serious Request bandjes welke €5,00 per stuk kosten. Deze €5,00 gaat volledig naar het goede doel van Serious Request.

Tijdens de trainingsavonden op vrijdag 12 en 19 december is er tussen 17.30 en 21.30 uur de gelegenheid om de bandjes te kopen. Daarnaast staat er ook een donatie box waarin mensen vrij zijn om een donatie te geven voor het goede doel. Mocht u interesse hebben in de armbandjes dan kunt u ook een mail sturen naar administratie@bcbeekendonk.nl. Budoclub Beek en Donk steunt de actie van Serious Request, draagt u ook uw steentje bij?