De Zonnebloem breidt doelgroep uit

NULL

De Zonnebloem breidt doelgroep uit



Laarbeek - Als je ‘de Zonnebloem’ hoort, wordt er al snel gedacht dat deze vereniging alleen iets voor ouderen is. Daar wil de vereniging verandering in gaan brengen. In Laarbeek heeft De Zonnebloem daarom de handen ineen geslagen, en zijn de vier afdelingen - Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Lieshout en Mariahout - bezig met het gezamenlijk opzetten van het onderdeel ‘De Zonnebloem en Lifestyle’.


Dit onderdeel is door het hoofdkantoor in Breda in het leven geroepen om ook jongeren de gelegenheid te geven met De Zonnebloem op pad te gaan, want vanaf 18 jaar is iedereen namelijk welkom bij deze organisatie. In Laarbeek wordt op dit moment daarom dan ook al volop gebrainstormd, om in het voorjaar van 2015 een concrete activiteit te hebben voor mensen met een lichamelijke beperking, die houden van een uitdaging en het ontmoeten van anderen.

Let wel: wat in Laarbeek georganiseerd gaat worden, zal toegankelijk gesteld worden voor iedereen uit de hele provincie Noord Brabant, die onder de doelgroep van De Zonnebloem valt. Is je nieuwsgierigheid gewekt? Houd dan voorlopig De MooiLaarbeekKrant in de gaten, want hierin wordt langzaam maar zeker onthuld wat zij voor jullie in petto hebben!

Ben je sowieso hierdoor al geïnteresseerd geraakt voor De Zonnebloem en wil je meer weten, bel dan met de contactpersoon van je eigen afdeling. Voor Laarbeek zijn dat achtereenvolgens: Jan Dekkers (Aarle-Rixtel), tel. 0492-381673, Pieter de Jongh (Beek en Donk), tel. 06-24616898, Jan Tielemans (Lieshout), tel. 06-51815316 en Ria Dinnissen (Mariahout), tel. 06-15515066.