Afbeelding

Grote opkomst bijeenkomst Oranje Comite

NULL

Grote opkomst bijeenkomst Oranje Comité



Aarle-Rixtel - De brainstormavond die het Oranje Comite afgelopen maandagavond in ‘De Dreef’ in Aarle-Rixtel hield, is een waar succes geworden, zo bleek maar weer eens te meer dat inwoners van Aarle-Rixtel zich zeer nauw betrokken voelen bij de organistaie van Koningsdag in een nieuwe vorm.


Na het welkomstwoord van Michel Driessen, die ook een uiteenzetting gaf van de reden van deze brainstormavond, was het Leo Lucassen die de discussie voortreffelijk leidde en alle ideeën die op het Oranje Comite afkwamen met vol enthousiasme kon noteren op de flip-over. Dat de discussie ook nog eens liet zien dat er aan alle leeftijdsgroepen gedacht moest gaan worden, geeft nog maar eens de betrokkenheid van de aanwezigen aan.

Dat Koningsdag in de kern van Aarle-Rixtel gevierd moet gaan worden staat als een paal boven water, en dat werd dan ook op deze avond heel erg duidelijk. Ook de ideeën die deze avond door de aanwezigen geopperd werden, waren zeer waardevol, en zijn ook nog eens allemaal ideeën waar het Oranje Comite iets mee kan, en dan ook zeker tot de mogelijkheid behoren om er echt iets leuks van te maken.

Al jaren wordt Koningsdag, voorheen Koniginnedag, op drie plaatsen in het dorp gevierd, bij de kerk, bij OJA, en op het sportpark van ASV’33. Nadat door het wegvallen van met name het voetbal en volleybal aldaar, ook de belangstelling steeds minder werd, moest er iets gebeuren. Het Oranje Comite Aarle-Rixtel was na afloop van deze bijeenkomst dan ook zeer blij dat ze hebben mogen constateren dat de handen ineengeslagen zijn, om samen van Koningsdag 2015 midden in het ‘centrum’ van Aarle-Rixtel een waar feest te gaan maken. Het Oranje Comite bedankt nogmaals alle aanwezigen en komt hier medio januari op terug zodra de input van deze avond uitgewerkt is.

Foto: Brainstormavond voor Koningsdag 2015